sobota 11. listopadu 2017

Strouhání sýra

Pizzu a jiná zapékaná jídla je vhodné pro výraznější chuť posypat nastrouhaným sýrem (mozzarela, eidam, gouda, čedar...). Víte, jak zajistit, aby se sýr nelepil ke struhadlu? Stačí struhadlo potřít olejem, díky tomu jej později také snáze umyjete. Když navíc sýr 15 minut před strouháním dáte do mrazáku, bude se vám s ním lépe pracovat.

10 komentářů:

  1. Takýchto tipov by mohlo byť viac, určite skusim :)
    Vera (giveaway)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám v plánu přidávat hodně tipů, jen na to teď nemám moc času, ale další určitě budou... :)

      Vymazat
  2. Hele něco podobného jsem zkoušela s medem :D Že se prej nebude lepit, když předtím hrnek vytřeš olejem. Zkoušela jsem to a vyšlo to jak kdy :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak s medem to teda neznám :D
      Asi záleží, jak dobře to vymažeš...

      Vymazat
  3. Tak jednoduchý způsob a nikdy mě to nenapadlo! Díky za tip :D :)

    www.thewaybya.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat