úterý 10. října 2017

Náhrada prášku do pečiva

Když při přípravě těsta na koláč zjistíte, že nemáte prášek do pečiva, nic se neděje.
Více než dobře ho nahradí 3 - 4 lžičky koňaku, rumu nebo domácí pálenky.
Alkohol nejenomže těsto nakypří, ale navíc mu dodá velmi příjemnou vůni i chuť.

3 komentáře:

  1. Tak to mám spíš doma ten prášek, ale alkohol ne :D ale skvělý tip, to jsem vůbec nevěděla!:)

    OdpovědětVymazat
  2. To som teda nevedela cesto može dostať úplne iný nádych a chuť:))

    OdpovědětVymazat
  3. Tak na to, že peču tak dlouho, tak tohle jsem nevěděla, ale děkuji za tip. Určitě se někdy bude hodit :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat