pondělí 15. ledna 2018

Domácí chléb bez kynutí

Suroviny:
1 hrnek celozrnná žitná mouka
1 hrnek chlebová pšeničná mouka
1 hrnek vlažné vody
1 lžička sody
2 lžičky mleté lněné semínko
1 lžička soli
1 lžíce dýňového oleje
semínka dle chuti (chia, slunečnicová, dýňová...)
ovesné vločky jemné (na posypaní)

Postup:
Všechny suroviny smícháme dohromady, těsto dáme do formy (na chleba) vyložené pečicím papírem a posypeme ovesnými vločkami. Pečeme na 200 stupňů (horkovzduch) cca 25 minut.

Zdroj:
wantbefitm.blogspot.cz / původní recept ZDE




Hodnocení:

2 komentáře:

  1. Jsem moc ráda, že ti chlebík chutnal!! :) Koukám, že i tobě zezelenaly slunečnicová semínka, to prostě nechápu, proč to dělají :D

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, byl dobrý :)
      No myslím si, že to zelené jsou spíše dýňová semínka :)

      Vymazat