Suroviny:
75 g mandlová mouka
75 g prášek z lněných semínek
2 vejce
220 ml vody
1/4 prášek do pečiva s vinným kamenem
3 lžíce psyllia
1 lžíce slunečnicová semínka
1 lžíce chia semínka
1 lžíce zlatých lněných semínek
1 lžíce mleté lněné semínko
1 lžíce sezamových semínek
sůl
Postup:
Všechny ingredience smícháme dohromady, necháme chvíli odležet, poté si namočíme ruce a z těsta uplácáme bochníček chleba. Dáme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme na 160 stupňů (horkovzduch) asi 60 minut.
Koukám Miško, že teda jedeš v těch low carb receptech na pečivo :D Nechápu, že všechny vypadají tak dobře! Mě se věčně takhle nepovedou ani klasické recepty :D
OdpovědětVymazatWantBeFitM
Jo jo, ale jen pečivo, jinak jím normálně všechno :)
VymazatAkorát teda, když dostanu chuť na pečivo, udělám nějaké lowcarb a to klasické skoro nejím.