Suroviny:
40 g slunečnicová semínka
80 g vlašské ořechy
25 g holandské kakao
1 lžička vanilkové aroma
1 lžička mleté skořice
1/2 lžičky sody
40 g hořká čokoláda (Lindt 90%)
2 lžíce rostlinného mléka
1 vejce
1 lžíce kokosový olej (rozpuštěný)
15 g datlový sirup
Postup:
Slunečnicová semínka a vlašské ořechy rozemeleme najemno. Poté smícháme s kakaem, vanilkovým aroma, sodou a nalámanou čokoládou. Promícháme a přidáme mléko, vejce a kokosový olej. Vznikne nám mírně lepivá hmota, ze které tvoříme pomocí lžičky bochánky na plech vylolžený pečicím papírem. Pečeme na 180 stupňů 10 - 12 minut.
Zdroj:
www.lifefoodtravel.cz
jeeej to je niečo užasne mnaaam♥♥♥
OdpovědětVymazatJsou i docela dost hořké, ale např. s tvarohem s trochou stévie chutnají dobře :)
Vymazat