pondělí 13. ledna 2020

Horká čokoláda

Suroviny:
200 ml mléka
160 ml vody
16 g holandského kakaa
10 g čokoládového pudinku
Datlový sirup nebo jiné sladidlo (med, fladrops...)

Postup:
V troše mléka promícháme pudinkový
prášek s kakaem. Zbytek mléka s vodou
přivedeme k varu, poté přilijeme zbylé
mléko s pudinkem a kakaem a za stálého
míchání necháme povařit, nakonec
přidáme trochu sladidla (dle chuti).


4 komentáře:

  1. Podobnou dělám a je fakt luxusní! Akorát na ni mám teda chuť většinou jen v zimě a přes léto si ji dělám málokdy :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsem si udělala ke snídani, vynikající :) Osladila jsem kokosovým cukrem, který propůjčil čokoládě krásně karamelovou chuť ♥

      Vymazat
    2. No tak to mám radost, že chutnala, příště si jí můžeme udělat spolu :) :D

      Vymazat