Suroviny:
1 houska
1 vejce
1 plátek kvalitní šunky
nastrouhaný eidam
bílé fazole (z plechovky)
medvědí česnek
grilovací koření
sůl a pepř
Postup:
Do housky uděláme 4 zářezy ve tvaru čtverve a vydlabeme tak, aby jsme neporušili dno a okraje pečiva. Na dno housky přeložíme plátek šunky, na to dáme trošku fazolí a zalijeme rozšlehaným vejcem spolu s kořením (dle chuti) a smíchaným s nastrouhaným sýrem. Zapečeme v troubě (200 stupňů, cca 25 minut
Zdroj:
https://wantbefitm.blogspot.com
Hodnocení:
Za mě docela dobrý 😊 zase menší změna...
Jen to bylo celkem suchý, takže jsem si k tomu dala kečup a namáčela do něj...
Dávám čtyři hvězdy z pěti 😏
Tohle také ráda dělám, když chci nějakou změnu :) clovek musí koupit i správné pečivo, jinak je hnědé dřív, než se upeče vejce 🤣
OdpovědětVymazatWantBeFitM
To máš pravdu, ale ta kaiserka byla na to docela fajn :)
Vymazat