Suroviny:
1 kg špekáčků
5 cibulí
1 feferonka
Černé pivo (cca 3/4 láhve)
kečup
Postup:
Cibuli si nakrájíme na menší kousky, na ni položíme špěkáčky (nakrojené nebo přeůlené), ty pak hodně pocákáme kečupem a celé zalijeme černým pivem (cca 3/4 lahve). Pečeme přikryté alobalem na 220 stupňů asi 60 minut. Potom ještě chvíli dopékáme bez alobalu. Podáváme s pečivem.
Poznámka:
Na fotce vidíte nerozkrojený špekáček, ale nejlepší je si špekáčky buďto naříznout a každý naplnit cibulí a feferonkou a nebo rovnou nakrájet na půlky. Lépe natáhnou celkovou chuť nejen piva a cibule.
Přiznám se, že na špekáčky moc nejsem, ale mamka, brácha i přítel se po nich můžou užrat :D
OdpovědětVymazatWantBeFitM
Máme to stejně, u nás je to taky tak :D :)
Vymazat