pondělí 16. března 2020

Zelňáky

Suroviny:
250 g kysané zelí
100 g sýr Eidam
2 menší vejce
30 g polosuchý salám
Sůl
pepř
majoránka
kmín
gril argentina...

Postup:
Kysané zelí pokrájíme nadrobno a vymačkáme
z něj šťávu, sýr nastrouháme najemno a salám také pokrájíme na drobné kousky.
Vše smícháme dohromady a okořeníme dle chuti. Na pečící papír děláme menší hromádky. Pečeme na 200 stupňů cca 20 minut.

Z uvedeného množství surovin vyjde cca 16 kusů.



4 komentáře:

  1. Mňam, opět snadný a určitě velice moc chutný recept :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  2. Miško, to vypadá výborně! Zrovna vybírám, co od Tebe budu zkoušet a tohle vypadá na horkého kandidáta! :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat