pondělí 8. června 2020

Ricottové bulky II. (LowCarb)

Suroviny:
250 g ricotty
2 vejce
2 lžičky prášku do pečiva
3 lžíce psyllia
3 lžíce chia semínek
2 lžíce sezamových semínek
1 lžíce dýňových semínek
Sůl, bazalka, oregáno

Postup:
Vejce, ricootu a prášek do pečiva smícháme, poté přidáme ostatní suroivny. Těsto necháme 10 minut odstát a potom z něj vytvarujeme 4 bulky. Dáme na pičící papír a pečeme na 160 stupňů (horkovzduch) asi 70 minut.

Zdroj:
IG účet @milujulowcarb

2 komentáře:

  1. A zase, krásně nadýchané těsto a věřím, že housky byly měkké jak obláček. Fakt se ti povedly :) Dýňová semínka v těstě mám moc ráda!

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ať už tyhle bulky, nebo jiné v lowcarb verzi.... Všechny, co jsem zatím zkusila mi vždy chutnaly :) nakonec jsou tam přece jen samé dobré suroviny :)

      Vymazat