čtvrtek 26. ledna 2017

Čočkové karbanátky

Suroviny:
70 g syrových brambor
70 g syrové čočky (červené)
1 menší cibule
lahůdkové droždí
himalájská sůl
pepř
lněná semínka
1 lžíce žitné mouky
trocha hrubozrnné hořčice

Postup:
Brambory nastrouháme na jemném struhadle, cibuli nakrájíme na malé kostičky a smícháme s uvařenou čočkou i se všemi ostatními surovinami. Rukama tvoříme placičky na plech vyložený pečicím papírem. Pečeme na 200 stupňů asi 30 minut.

2 komentáře:

  1. Zatím jsme zkoušela jen celerové karbanátky a ty jsou fakt výborné. Ale tyhle vypadají taky moc dobře:)

    OdpovědětVymazat
  2. Dělala jsem je poprvé a měly úspěch :)

    OdpovědětVymazat