Suroviny:
Brambory
Česnek
Majoránka
Vejce
Hladká mouka
Sůl, pepř
-----------
Kysané zelí
Sýr (eidam 30%)
Klobáska / Kabanos
Postup:
Brambory oloupeme, nastrouháme najemno a uděláme klasické bramborákové těsto. Menší plech vyložíme pečícím papírem a nalijeme polovinu těsta, které dáme péct na 15 minut na 200 stupňů. Poté vytáhneme z trouby a na rozpečený ,,bramborák" navršíme zelí, na to klobásku nebo kabanos nakrájený na menší kousky, posypeme nastrouhaným sýrem a na to všechno navršíme zbytek těsta. Dáme zpět do trouby a pečeme
dle potřeby - čas jsem neměřila, ale hlídala jsem až bude povrch pěkně zlátnout.
Týjo to vypadá chutně :) Přivedla si mě na myšlenku, udělat si bramboráčky :D Tak už bude čas no.
OdpovědětVymazatTheWayByA
Takový hokus pokus, ale myslím, že se to povedlo :)
Vymazattak to je pecka :)
OdpovědětVymazatDL ♥
Děkuji :)
VymazatTak to bych si hned teď dala, jen bych tam nechtěla tu klobásku :D
OdpovědětVymazatMůžeš tam dát třeba kuřecí maso :)
VymazatKaždý dle své chuti a fantazie..
Skvělý nápad Miško! Až teď mám úplně chuť na bramborák se zelím :D A nějakým tím masem :D Tímhle bych udělala i příteli radost. Děkuji za inspiraci ♥
OdpovědětVymazatMěj se krásně :-*
WantBeFitM
Nemáš zač, i já jsem tím udělaly radost tomu mému :D :)
VymazatVypadá to moc dobře! :)
OdpovědětVymazatShard of Dreams
Děkuji, u nás si všichni pochutnali... :)
Vymazat