úterý 10. listopadu 2020

Podzimní špagety

Suroviny:
1 cibule
kokosový olej
1/2 dýně Hokaido
2 stroužky česneku
koření na špagety
červené fazole v plechovce s chilli
zeleninový vývar (DM Bio)
sůl
pepř
bazalka
špagety (celozrnné)

Postup:
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na kokosovém oleji. Přidáme nasekaný česnek a dýni Hokaido nakrájenou na menší kostičky, posypeme kořením na špagety. Chvíli smažíme a poté přilijeme vývar (1/2 lžíce BIO DM zeleninový vývar a 200ml vody). Po změknutí dýně přidáme scezené fazole. Osolíme, opepříme a nakonec dáme bazalku. Hotovou směs smícháme s uvařenými špagety a můžeme podávat. 

Tip:
Před konzumací můžeme pokrm posypat ještě nastrouhaným sýrem.


Výzva s Míšou:  
Listopad 2020, slaná verze

Zadané suroviny
Hokaido dýně a fazole

Mrkněte TADY, co z těchto dvou surovin vymyslela Míša


2 komentáře:

  1. No je to sranda, že máme skoro stejný recept :D ale myslím, že je to i tím, že kombinace dýně a fazolí je fakt těžká a horko těžko se z toho něco vymýšlí :D :)

    WantBeFitM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :D ještě mě teda napadla polévka, ale na špagety jsem měla větší chuť :)

      Vymazat