kokosový olej
1/2 dýně Hokaido
2 stroužky česneku
koření na špagety
červené fazole v plechovce s chilli
zeleninový vývar (DM Bio)
sůl
pepř
bazalka
špagety (celozrnné)Postup:
Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na kokosovém oleji. Přidáme nasekaný česnek a dýni Hokaido nakrájenou na menší kostičky, posypeme kořením na špagety. Chvíli smažíme a poté přilijeme vývar (1/2 lžíce BIO DM zeleninový vývar a 200ml vody). Po změknutí dýně přidáme scezené fazole. Osolíme, opepříme a nakonec dáme bazalku. Hotovou směs smícháme s uvařenými špagety a můžeme podávat.
Tip:
Před konzumací můžeme pokrm posypat ještě nastrouhaným sýrem.
Výzva s Míšou:
Listopad 2020, slaná verze
Zadané suroviny:
Hokaido dýně a fazole
Mrkněte TADY, co z těchto dvou surovin vymyslela Míša
Zadané suroviny:
Hokaido dýně a fazole
Mrkněte TADY, co z těchto dvou surovin vymyslela Míša
No je to sranda, že máme skoro stejný recept :D ale myslím, že je to i tím, že kombinace dýně a fazolí je fakt těžká a horko těžko se z toho něco vymýšlí :D :)
OdpovědětVymazatWantBeFitM
Přesně tak :D ještě mě teda napadla polévka, ale na špagety jsem měla větší chuť :)
Vymazat